Aanbod

R-Plaza bestaat uit vier architecturale units, goed voor maar liefst 30 000 m² aan commerciële ruimte, en meer dan 480 parkeerplaatsen. De bouw van het project verloopt gefaseerd

Gebouw A werd opgeleverd in de zomer van 2019 en herbergt o.a sportspeciaalzaak Sportline, boekhoudkantoor Bofisc en architectenbureau Claeys. Gebouw B is momenteel in volle opbouw. Tegen het einde van 2020 nemen o.a. Albert Heijn en ING er hun intrek en komt er ook een IBIS Budget hotel.  

Verhuizen op korte termijn?

Er zijn in gebouw A nog enkele afwerkingsklare ruimtes te koop en te huur en dit vanaf 250 m². In gebouw B daarentegen kunnen er nog enkel ruimtes gehuurd worden. De bouw van blok C start in het voorjaar van 2020 en heeft een uitgebreid aanbod ruimtes die te koop worden aangeboden. 

Download voorbeeldplannen

Troeven

  • Boost je bedrijfsimago

    Het knappe architecturale concept van de site geeft jouw bedrijf meteen een uiterst professionele uitstraling. Daarnaast loop je, dankzij de strategische ligging langs de Rijksweg, ook nog eens extra in de kijker met jouw merk. Jouw kantoor, winkel of zorgpraktijk wordt immers gezien door iedereen die de stad binnenkomt of verlaat.

  • Win de war for talent

    De unieke mix aan functies geeft je straks vast een stapje voor bij het aantrekken van nieuw talent. Want ... op welke andere site kan je immers werken, lunchen én boodschappen doen? R.Plaza is bovendien vlot bereikbaar via het op- en afrittencomplex van de E403, zodat jouw werknemers file- (en dus stress)vrij hun dagtaak kunnen aanvatten.  

  • Creëer een krachtige identiteit 

    Alle ruimtes worden casco opgeleverd. Zo heb je alle vrijheid om een eigen, krachtige identiteit te ontwikkelen en bezoekers in stijl te ontvangen. Je kan bovendien ook (extra) privatieve parkeerplaatsen aankopen. Een niet te onderschatten troef, want ... de eerste indruk telt, niet? 

Ideale uitvalsbasis voor gezondheidssector

Het gloednieuw ziekenhuis AZ Delta opende in het voorjaar van 2020 de deuren. Zo ontstaat straks, met Westwing Park en R.Plaza op een boogscheut, een volledig nieuw en bruisend stadsdeel in Roeselare.

Nu het ziekenhuiscomplex operationeel is, kunnen daar in R.Plaza leuke synergieën rond ontstaan. Zo komt er in unit C al zeker een apotheek, maar is de site ook een geschikte locatie voor zorgondersteunende faciliteiten, zoals praktijkruimtes, dienstverleners op vlak van coaching en voeding, enzovoort. 

Vraag meer informatie aan

Future-proof ontwerp 

Als toonaangevend project in West-Vlaanderen werd er ook extra aandacht besteed aan de duurzaamheid van de site. Zo heeft het ontwerp van gebouw B een BREEAM-certificaat Very Good behaald. Dit is wereldwijd het meest gekozen certificatiesysteem om de duurzaamheid van gebouwen te beoordelen. Het houdt rekening met een 70-tal parameters, zoals management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik, ecologie en vervuiling. 

Het BREEAM-certificaat is niet alleen goed voor mens en milieu, maar het biedt het ook tastbare voordelen voor u als huurder, zoals verhoogd comfort, hogere werkefficiëntie, lagere werkingskosten en het aantrekken van sterke nieuwe medewerkers.

Deze bedrijven zijn al overtuigd ...

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 25 00 36 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2