15 september 2022

Afbraakwerken Boevrie gestart

Met graafmachine en sloophamer in de hand hebben we vandaag samen met schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon en ontwikkelaar Boeverie NV het startschot gegeven voor de afbraakwerken op de voormalige VTI-site in de Brugse binnenstad.
Lees meer
28 juni 2022

Salons Rembrandt wordt duurzaam woonproject

De site van de bekende feestzaal Salons Rembrandt in Vichte krijgt een nieuwe bestemming. Projectontwikkelaar Steenoven bouwt er straks Rembrandt. Met 23 energiezuinige appartementen en woningen gaat het om een van de duurzaamste nieuwbouwprojecten in de streek. 
Lees meer
4 april 2022

Zuid58 is uitverkocht!

We zijn fier te kunnen melden dat Zuid58 volledig uitverkocht is! Proficiat en van harte bedankt aan alle kopers voor het vertrouwen. We wensen jullie bijzonder veel geluk én plezier met jullie aankoop en kijken reikhalzend uit naar de verdere realisatie van het project. 
Lees meer
23 maart 2022

Bespaar 15% btw op vernieuwbouwprojecten tot eind 2023!

De federale regering besliste recent om het verlaagde BTW-tarief van 6% voor vernieuwbouwprojecten te verlengen tot eind 2023. Wie voldoet aan de voorwaarden vooropgesteld in de zogenaamde programmawet kan dus een fantastische zaak doen! We geven graag wat extra duiding. 
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.