29 mei 2020

Roelevard wordt CO2-neutraal

Coronavirus of niet, het innovatieve herontwikkelingsproject aan het station in Roeselare draait - mits de nodige voorzorgsmaatregelen - weer op volle toeren. Projectontwikkelaars Steenoven en ION zijn klaar met de voorbereidingen en starten na de zomer met de eerste échte werken.
Lees meer
groenzicht-mail.png
20 mei 2020

Opendeurweekend 30 en 31 mei

Op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei openen we de deuren van Groenzicht in Rumbeke en residentie De Beuk in Deerlijk. Je bent er welkom van 10u tot 15u. We werken echter uitsluitend op afspraak. Jouw veiligheid blijft immers onze prioriteit! Maak snel en eenvoudig een afspraak via verkoop@steenoven.be of bel 051 26 84 00. 
11 februari 2020

Aanvraag omgevingsvergunning Boevrie in volle voorbereiding

Goed nieuws voor Boevrie, de grootste woonontwikkeling in de Brugse binnenstad. Recent werd immers de omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden afgeleverd, waardoor we ons nu volledig kunnen richten op het aanvragen van de bouwvergunningen. De commerciële lancering van het project komt zo een stapje dichter, al mag er pas ten vroegste in het (late) najaar van 2020 witte rook verwacht worden.
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.