9 juli 2021

Bouw Kapelleriehof start na de zomer

Na de zomer starten we met de bouw van acht huizen en tien appartementen in de Kapelleriestraat. Burgemeester Francesco Vanderjeugd stak gisteren de officiële eerste spade in de grond voor de realisatie van het project. 
Lees meer
28 juni 2021

Ruwbouw Waterfront woontorens voltooid

De woontorens van Waterfront in Waregem hebben hun finale hoogte bereikt. Om het einde van de ruwbouwfase te vieren, plaatsten de arbeiders eind vorige week de traditionele meiboom op de 45 meter hoge en dertien bouwlagen tellende torens Ascot en Windsor. 
Lees meer
3 juni 2021

Bouw Roelevard schiet uit de startblokken

Nu de voorbereidende werken achter de rug zijn, is het zover: Roelevard, het grootste herontwikkelingsproject in jaren in Roeselare, is nu echt gestart. De Roeselaarse burgemeester Kris Declercq en schepen van Stadsontwikkeling Nathalie Muylle gaven gisteren samen met projectontwikkelaars Steenoven en ION het officiële startschot van de werken. 
Lees meer
5 mei 2021

Nieuwbouw op toplocatie in Oostende gelanceerd

Steeds meer Belgen zijn vandaag op zoek naar een eigen stekje aan onze kust. Ook in Oostende, de Stad aan Zee, is de vraag groter dan het aanbod. Om hierop in te spelen, bouwt projectontwikkelaar Steenoven uit Roeselare in de Hofstraat ‘Zephyr’, een woonproject met 36 moderne appartementen. De naam van het project is een eerbetoon aan de bekende Oostendse kunstschilder Maurice Boel.
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.