24 augustus 2022

Westwing Tower bereikt hoogste punt

Westwing Tower heeft z’n hoogste punt bereikt. Hiermee is de open ruwbouwfase afgerond, wat vandaag naar goede traditie is gevierd door een meiboom te plaatsen op de bovenste verdieping. De kantoortoren opent in de herfst van 2023 officieel de deuren.
Lees meer
6 april 2021

Ontwikkeling R.Plaza op kruissnelheid

R.Plaza is nog in volle ontwikkeling maar mag nu al een succesverhaal genoemd worden. Het derde bouwblok verrijst binnenkort en zal straks onder meer een apotheek en een revalidatiecentrum huisvesten. Als klap op de vuurpijl kan je sinds kort ook met je elektrische wagen terecht aan het snellaadstation van Fastned, het tweede in België.
Lees meer
2 december 2020

Albert Heijn opent de deuren in R.Plaza

Vanmorgen gingen de deuren open van de gloednieuwe Albert Heijn in Rumbeke! De komst van de retailer is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van R.Plaza, waar diverse functies zoals werken, winkelen, ontspannen én verblijven gecombineerd zullen worden. Een absolute aanwinst voor buurt én site, bijzonder veel succes gewenst!
5 februari 2020

Nieuw gezicht én naam voor het Accent Business Park

Accent Business Park schakelt in 2020 een versnelling hoger en start aan een volledig nieuwe fase in haar ontwikkeling. De bouw van een nieuw kantoor- en parkeergebouw gaat gepaard met een nieuwe naam: Westwing Park. Het nieuwe gezicht van de site, de indrukwekkende Westwing Tower, gaat volgende week in verkoop. 
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.