6 april 2021

Ontwikkeling R.Plaza op kruissnelheid

R.Plaza is nog in volle ontwikkeling maar mag nu al een succesverhaal genoemd worden. Het derde bouwblok verrijst binnenkort en zal straks onder meer een apotheek en een revalidatiecentrum huisvesten. Als klap op de vuurpijl kan je sinds kort ook met je elektrische wagen terecht aan het snellaadstation van Fastned, het tweede in België.
Lees meer
rplaza-opening-ah3.jpg
2 december 2020

Albert Heijn opent de deuren in R.Plaza

Vanmorgen gingen de deuren open van de gloednieuwe Albert Heijn in Rumbeke! De komst van de retailer is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van R.Plaza, waar diverse functies zoals werken, winkelen, ontspannen én verblijven gecombineerd zullen worden. Een absolute aanwinst voor buurt én site, bijzonder veel succes gewenst!
5 februari 2020

Nieuw gezicht én naam voor het Accent Business Park

Accent Business Park schakelt in 2020 een versnelling hoger en start aan een volledig nieuwe fase in haar ontwikkeling. De bouw van een nieuw kantoor- en parkeergebouw gaat gepaard met een nieuwe naam: Westwing Park. Het nieuwe gezicht van de site, de indrukwekkende Westwing Tower, gaat volgende week in verkoop. 
Lees meer
4 december 2018

Eerste spadesteek voor nieuwe kantoren PZ MIRA op 17 WEST

Aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Waregem op de site van 17 WEST starten de bouwwerkzaamheden aan het nieuwe politiegebouw voor de politiezone MIRA. Het gebouw komt er naast de drie al bestaande nieuwe kantoorgebouwen. Ter gelegenheid van de opstart van de werken organiseerden we een eerste spadesteek in aanwezigheid van onder meer burgemeesters Kurt Vanryckeghem (CD&V) van Waregem, Gino Devogelaere (Samen Eén) van Anzegem en Lieven Vantieghem (CD&V) van Avelgem.
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.