11 januari 2022

Geert Van Mol nieuwe co-CEO van Steenoven

Geert Van Mol komt als co-CEO mee aan het roer van Steenoven. De ex-digitale topman van Belfius zal samen met co-CEO Bart Vanderdonckt en eigenaar Peter Temmerman de komende maanden de strategie verder uittekenen, met de focus op Belgische projecten en totaaloplossingen.
Lees meer
13 oktober 2021

Vrouwelijke bouwpower

STERCK. West-Vlaanderen organiseerde recent een debat met zes straffe dames uit de bouwwereld, waaronder ook onze Managing Director Katleen Spriet. Tal van actuele thema's, zoals gendergelijkheid, duurzaamheid en de grondstoffencrisis passeerden de revue. Bedankt Estel Meyhui (Artes Group), Kathleen Verhelst (Verhelst Groep), Sofie Spriet (Dewaele vastgoed), Nele Van Damme (Upgrade Estate) en Caroline Van De Velde (Wienerberger Belgium) voor de uiterst boeiende namiddag!
Lees meer
8 september 2021

Steenoven krijgt nieuwe eigenaar

Peter Temmerman, gedelegeerd bestuurder van aannemer Alheembouw, wordt de nieuwe eigenaar van projectontwikkelaar Steenoven. De overname heeft geen operationele gevolgen. De dagelijkse leiding blijft immers ook de komende jaren in handen van Managing Director Katleen Spriet en CEO Bart Vanderdonckt. 
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.