8 september 2021

Steenoven krijgt nieuwe eigenaar

Peter Temmerman, gedelegeerd bestuurder van aannemer Alheembouw, wordt de nieuwe eigenaar van projectontwikkelaar Steenoven. De overname heeft geen operationele gevolgen. De dagelijkse leiding blijft immers ook de komende jaren in handen van Managing Director Katleen Spriet en CEO Bart Vanderdonckt. 
Lees meer
sto-1.jpg
8 mei 2020

Kantoren opnieuw geopend

De voorbije weken waren ongezien, voor iedereen. Sinds maandag werken we echter met z’n allen opnieuw vanop kantoor, dit uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Hoopvol en met veel goesting pikken we de draad terug op. Zo zijn onze werven weer volledig operationeel, staan onze sales adviseurs vanaf maandag opnieuw paraat en lanceren we binnenkort niet een, maar twee nieuwe projecten, in Roeselare en Kortrijk!
10 april 2020

Steenoven Quiz opnieuw schot in de roos

Nu we met z’n allen wat afstand moeten nemen van elkaar blikken we graag even terug op een gezellige en geslaagde avond ten voordele van het goede doel. Zo haalden we met de tweede editie van de Steenoven Quiz maar liefst 2.839 EUR op voor Kom op tegen Kanker!
Lees meer
steenoven-receptie.jpg
17 maart 2020

Kantoren gesloten

Het coronavirus grijpt razendsnel om zich heen. Ook Steenoven heeft de nodige maatregelen genomen om medewerkers en familie, klanten en leveranciers maximaal te beschermen. Vanaf heden zijn onze kantoren dan ook gesloten en worden fysieke afspraken vermeden. We werken echter met z'n allen verder en blijven bereikbaar via mail of telefoon. Ons algemeen nummer is tijdelijk buiten dienst, maar u kan ons steeds mailen via info@steenoven.be. Alvast bedankt voor uw begrip! 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.