Aanbod

Niet alleen de toplocatie, maar ook zijn karaktervolle look maakt dit investeringspand uniek. Zo vind je zowel binnen als buiten een tal van authentieke elementen terug en geniet je van hoge plafonds met grote raampartijen.

Het gebouw is in goede staat en kan met enkele kleine opfriswerken verhuurklaar worden gemaakt.

 • Handelsgelijkvloers van 37m²
 • Studio-appartement van 52m²
 • Duplex appartement van 112m²

Het hoekpand kan in zijn totaliteit worden aangekocht voor €1.195.000 (excl. kosten).

Download grondplan

Troeven

 • Uitzonderlijk opbrengsteigendom

  Het hoekpand in de Henegouwenstraat kan met enkele kleine opfriswerken volledig verhuurklaar worden gemaakt. Door het diverse aanbod en centrale ligging is het pand aantrekkelijk voor een gevarieerd huurpubliek: jong en oud, particulieren en ondernemers. 

 • Karaktervol hoekpand

  Dit hoekpand gaat dankzij zijn karakteristieke look helemaal op in het Gentse straatbeeld. Je vindt er tal van authentieke elementen terug, zowel op de gevel als in het interieur. Hoge plafonds van ongeveer 3m en grote raampartijen zorgen voor een licht en ruimtelijk gevoel in het pand.

 • Centrale ligging

  Gelegen op 300m van de Kouter vind je verschillende handelszaken, restaurants en universiteiten op fiets- en wandelafstand. Deze centrale ligging in het historisch hart van Gent vormt niet alleen de perfecte uitvalsbasis voor jong en oud, ook het handelspand geniet van een mooie visibiliteit in de stad.

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3