Aanbod

Roelevard wordt hét herkenningspunt van Roeselare en ver daarbuiten. Gelegen in een buurt in volle bloei komt deze kans dan ook maar één keer in je leven voor. Er is momenteel 40% van de appartementen verkocht: 

 • 1 slaapkamer vanaf € 226.850 (*)
 • 2 slaapkamers vanaf €252.850 (*)
 • 3 slaapkamers vanaf €464.275 (*) 

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

 

Troeven

 • Adembenemend uitzicht

  Het slimme ontwerp van Roelevard zorgt voor een maximum aan natuurlijk daglicht in je appartement en geeft je op elke verdieping een panoramisch, open uitzicht over de stad. Naast dit adembenemend uitzicht geniet je ook van maximale rust en privacy. Geen inkijk van aanpalende bewoning en ook niet van overburen.

 • Luxueuze afwerking

  Tijdloos design en kwaliteit zijn de fundamenten van Roelevard. Dat vertaalt zich aan de buitenkant in een ontwerp van internationale toparchitecten en aan de binnenkant in een luxueuze afwerking met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen

 • Buurt in volle bloei

  Als één van de snelstgroeiende Vlaamse centrumsteden investeert Roeselare volop in centrumlocaties. Zo werd recent het station volledig gemoderniseerd en werd er ook een nieuw evenementenplein aangelegd. Roelevard vormt het spectaculaire sluitstuk van de herontwikkeling van deze Roeselaarse stationsbuurt

Vraag hier meer informatie

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3