Welkom in the city in the city!

R.Plaza is de perfecte uitvalsbasis voor kleinere zelfstandige ondernemingen, lokaal verankerde KMO's of zelfs nationale spelers, die dankzij een strategische locatie impact willen hebben op een ruime, economisch sterke regio. 

De site bestaat uit vier architecturale gebouwen, gefaseerd gebouwd, en maar liefst 480 boven- en ondergrondse parkeerplaatsen. De kantoren en handelsruimtes, beschikbaar vanaf 200 m², worden casco opgeleverd. Zo heb je alle vrijheid om een eigen, krachtige identiteit te ontwikkelen en bezoekers in stijl te ontvangen. Er kan zowel gekocht als gehuurd worden! 

Download brochure

Kopen of huren? 

  • Gebouw A - Laatste unit te koop (400 m²), units te huur vanaf 225 m² (onmiddellijk beschikbaar)
  • Gebouw B - Laatste units te koop / te huur 
  • Gebouw C - Nieuwbouw in opbouw, nu te koop / te huur! 
  • Gebouw D - Nog te bouwen, gereserveerd

Altijd bruisend

Van meet af aan hadden we voor R.Plaza een unieke combinatie van werken, winkelen, ontspannen én verblijven in gedachten. Je vindt er op vandaag al kantoren en retail, binnenkort komt er nog een apotheek en zelfs een hotel bij. 

Je vindt er dan ook alles op één plaats en handig dichtbij. Een troef voor omgeving en buurt, maar ook voor ondernemers en hun werknemers. Deze ondernemingen kozen al voor R.Plaza en halen sindsdien meer uit hun dag: Sportline, Claeys Architecten, Bofisc, Heeminvest, STO Real Estate, Albert Heijn, ING, Agents & Distributors en Deloitte. 

"There is no better place where work life balance 
is more present than there"

Waarom voor R.Plaza kiezen? 

Naast de unieke levendigheid blinkt R.Plaza ook uit op vlak van bereikbaarheid en mobiliteit. The city in the city ligt langs de Rijksweg op een boogscheut van het op- en afrittencomplex van de E403. Er is ruime boven- en ondergrondse parkeergelegenheid en er werd extra aandacht besteed aan een veilige toegang voor voetgangers en fietsers. Leuke extra is het snellaadstation van Fastned, zodat elektrische wagens vlot opgeladen kunnen worden tijdens het werken of winkelen. 

Maar is er uiteraard meer. Denk maar aan de strategische topligging, het architecturale concept dat maximale visibiliteit voor jouw merk garandeert, de focus op duurzaamheid met zelfs een BREEAM-label en de flexibele indeling van de kantoor- en handelsruimtes zelf. We vertellen je er graag meer over in de brochure! 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 25 00 36 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3