Investeren in een appartement? Volg deze checklist voor slimme kopers

Door de stijgende vastgoedprijzen zijn er steeds meer mensen die geen woning kopen, maar huren. Dat maakt het meer dan ooit interessant om te investeren in vastgoed. Vooral appartementen zijn een slimme investering: de aankoopprijs én het onderhoud liggen lager dan die van een huis en je vindt er gemakkelijk een huurder voor. Met deze checklist maak je de juiste keuze en investeer je in een appartement dat jou jarenlang rendement oplevert.
Lees meer

3 goede redenen om te investeren in vastgoed

Zolang de inflatie hoger is dan de spaarrente, verliest geld op je spaarrekening alleen maar waarde. Investeren is dan een betere keuze: zo zet je jouw spaarcenten aan het werk voor een hoger rendement. En wil je liever stabiliteit dan een onzekere, wisselende belegging op de beurs? Dan is een investering in vastgoed een uitstekend idee.
Lees meer

Is nieuwbouw de beste keuze voor jou?

De zoektocht naar een nieuwe woning begint met een paar belangrijke vragen. Je moet beslissen over locatie, budget en aantal slaapkamers. En kies je voor nieuwbouw of toch maar een bestaande woning? Nieuwbouw heeft belangrijke voordelen, maar er zijn ook aandachtspunten. Hier lees je ze allemaal.
Lees meer