3 juni 2021

Bouw Roelevard schiet uit de startblokken

Nu de voorbereidende werken achter de rug zijn, is het zover: Roelevard, het grootste herontwikkelingsproject in jaren in Roeselare, is nu echt gestart. De Roeselaarse burgemeester Kris Declercq en schepen van Stadsontwikkeling Nathalie Muylle gaven gisteren samen met projectontwikkelaars Steenoven en ION het officiële startschot van de werken. 
Lees meer
5 mei 2021

Nieuwbouw op toplocatie in Oostende gelanceerd

Steeds meer Belgen zijn vandaag op zoek naar een eigen stekje aan onze kust. Ook in Oostende, de Stad aan Zee, is de vraag groter dan het aanbod. Om hierop in te spelen, bouwt projectontwikkelaar Steenoven uit Roeselare in de Hofstraat ‘Zephyr’, een woonproject met 36 moderne appartementen. De naam van het project is een eerbetoon aan de bekende Oostendse kunstschilder Maurice Boel.
Lees meer
13 april 2021

Groenzicht breidt uit met drie nieuwe residenties

Steenoven lanceert vandaag drie nieuwe residenties in Groenzicht, een populair nieuwbouwproject vlak bij de markt van Rumbeke. De nieuwe bouwblokken worden ingebed in een decenniaoude villatuin die maximaal behouden wordt. De werken starten in september en zullen ongeveer twee jaar duren.
Lees meer
6 april 2021

Ontwikkeling R.Plaza op kruissnelheid

R.Plaza is nog in volle ontwikkeling maar mag nu al een succesverhaal genoemd worden. Het derde bouwblok verrijst binnenkort en zal straks onder meer een apotheek en een revalidatiecentrum huisvesten. Als klap op de vuurpijl kan je sinds kort ook met je elektrische wagen terecht aan het snellaadstation van Fastned, het tweede in België.
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.