29 mei 2020

Roelevard wordt CO2-neutraal

Coronavirus of niet, het innovatieve herontwikkelingsproject aan het station in Roeselare draait - mits de nodige voorzorgsmaatregelen - weer op volle toeren. Projectontwikkelaars Steenoven en ION zijn klaar met de voorbereidingen en starten na de zomer met de eerste échte werken.
Lees meer
groenzicht-mail.png
20 mei 2020

Opendeurweekend 30 en 31 mei

Op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei openen we de deuren van Groenzicht in Rumbeke en residentie De Beuk in Deerlijk. Je bent er welkom van 10u tot 15u. We werken echter uitsluitend op afspraak. Jouw veiligheid blijft immers onze prioriteit! Maak snel en eenvoudig een afspraak via verkoop@steenoven.be of bel 051 26 84 00. 
sto-1.jpg
8 mei 2020

Kantoren opnieuw geopend

De voorbije weken waren ongezien, voor iedereen. Sinds maandag werken we echter met z’n allen opnieuw vanop kantoor, dit uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Hoopvol en met veel goesting pikken we de draad terug op. Zo zijn onze werven weer volledig operationeel, staan onze sales adviseurs vanaf maandag opnieuw paraat en lanceren we binnenkort niet een, maar twee nieuwe projecten, in Roeselare en Kortrijk!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.