Nieuws & Events

Een projectlancering, infoavond of beursdeelname in het verschiet? Je verneemt het hier. Ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

29 mei 2024

Werken van start: schoolgebouw maakt plaats voor duurzaam woonproject Dune

Op de oude schoolsite van ‘De Ark’ in Koksijde zijn de werken van het nieuwe woonproject ‘Dune’ van start gegaan. ‘Dune’ biedt straks plaats aan 27 duurzame en luxueuze villa-appartementen, die perfect aansluiten bij de omliggende residentiële wijk. Bijzonder aan het project is dat het om een unieke samenwerking gaat tussen de vrije basisschool en RAAK Invest.  
11 april 2024

Eerste muur geplaatst van Kruishove

Vanmorgen is met een kraan de symbolische eerste muur van Kruishove geplaatst, onder het waakzame oog van burgemeester Joop Verzele en een delegatie van het schepencollege. 
6 maart 2024

Westwing Tower richting volledige bezetting

Wie West-Vlaanderen doorkruist via de E403 heeft in Roeselare al de nieuwe landmark Westwing Tower opgemerkt. Het is de laatste realisatie van Steenoven en Cennini Holding in het Westwing Park, dat aan meer dan 1000 mensen een werkplaats biedt. “We hebben alles uit de kast gehaald voor onze hub in West-Vlaanderen”, stelt Joris Claeys van Cennini Holding. 
27 februari 2024

Burgemeester legt eerste steen van Tonkin

Oudenaards burgemeester Marnic De Meulemeester bracht vanochtend een bezoek aan de werf van Tonkin en legde meteen ook de symbolische eerste steen van de nieuwe, klimaatvriendelijke woonbuurt.
17 januari 2024

Symbolische eerste steen gelegd op Boevrie

Burgemeester Dirk De fauw en schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon hebben vanochtend de symbolische eerste steen van Boevrie gelegd. Als alles volgens plan verloopt, kan het stadsontwikkelingsproject eind 2026 haar eerste bewoners verwelkomen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.

Wij creëren, ontwikkelen en investeren samen op maat