13 april 2021

Groenzicht breidt uit met drie nieuwe residenties

Steenoven lanceert vandaag drie nieuwe residenties in Groenzicht, een populair nieuwbouwproject vlak bij de markt van Rumbeke. De nieuwe bouwblokken worden ingebed in een decenniaoude villatuin die maximaal behouden wordt. De werken starten in september en zullen ongeveer twee jaar duren.
Lees meer
11 maart 2021

Vivehof, groene buurt van morgen nu in verkoop

Quasi geen energiekosten hebben én liefst vijf jaar lang geen enkele eurocent onroerende voorheffing betalen op je woonst. Dat klinkt bijna als fictie, maar voor 34 gezinnen in Waregem is dat binnenkort gewoon realiteit. Ontwikkelaars Steenoven en Eribo bouwen straks dan ook de meest energiezuinige woonbuurt van Waregem: Vivehof, aan de Spoorweglaan.
Lees meer
16 februari 2021

Bespaar 15% btw op vernieuwbouwprojecten

Eind 2020 besliste de Kamer om het btw-tarief voor vernieuwbouwprojecten tijdelijk te verlagen van 21% naar 6%. Wie voldoet aan de voorwaarden vooropgesteld in de zogenaamde programmawet kan dus een fantastische zaak doen! We geven graag wat extra duiding. 
Lees meer
20 januari 2021

Oud ontmoet nieuw op Zuid58

Een unieke plek om te wonen en te ondernemen tegenover het historische stoomstation. Dat zijn de plannen voor het nieuwbouwproject Zuid58 van projectontwikkelaar Steenoven uit Roeselare. De appartementen en handelsruimtes gaan vanaf vandaag in verkoop.
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.