16 februari 2021

Bespaar 15% btw op vernieuwbouwprojecten

Eind 2020 besliste de Kamer om het btw-tarief voor vernieuwbouwprojecten tijdelijk te verlagen van 21% naar 6%. Wie voldoet aan de voorwaarden vooropgesteld in de zogenaamde programmawet kan dus een fantastische zaak doen! We geven graag wat extra duiding. 
Lees meer
20 januari 2021

Oud ontmoet nieuw op Zuid58

Een unieke plek om te wonen en te ondernemen tegenover het historische stoomstation. Dat zijn de plannen voor het nieuwbouwproject Zuid58 van projectontwikkelaar Steenoven uit Roeselare. De appartementen en handelsruimtes gaan vanaf vandaag in verkoop.
Lees meer
kh-overview-appartementsgebouw.jpg
12 januari 2021

Kapelleriehof nu in verkoop!

Allereerst onze beste wensen voor 2021! We starten het nieuwe jaar meteen in stijl. Vandaag lanceren we immers Kapelleriehof: een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit appartementen en woningen vlak bij de markt van Staden. Met lichtrijke ruimtes, een zonovergoten tuin of terras en parking vlak voor de deur stelt het project modern wooncomfort voorop. 
rplaza-opening-ah3.jpg
2 december 2020

Albert Heijn opent de deuren in R.Plaza

Vanmorgen gingen de deuren open van de gloednieuwe Albert Heijn in Rumbeke! De komst van de retailer is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van R.Plaza, waar diverse functies zoals werken, winkelen, ontspannen én verblijven gecombineerd zullen worden. Een absolute aanwinst voor buurt én site, bijzonder veel succes gewenst!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.