8 september 2021

Steenoven krijgt nieuwe eigenaar

Peter Temmerman, gedelegeerd bestuurder van aannemer Alheembouw, wordt de nieuwe eigenaar van projectontwikkelaar Steenoven. De overname heeft geen operationele gevolgen. De dagelijkse leiding blijft immers ook de komende jaren in handen van Managing Director Katleen Spriet en CEO Bart Vanderdonckt. 
Lees meer
9 juli 2021

Bouw Kapelleriehof start na de zomer

Na de zomer starten we met de bouw van acht huizen en tien appartementen in de Kapelleriestraat. Burgemeester Francesco Vanderjeugd stak gisteren de officiële eerste spade in de grond voor de realisatie van het project. 
Lees meer
28 juni 2021

Ruwbouw Waterfront woontorens voltooid

De woontorens van Waterfront in Waregem hebben hun finale hoogte bereikt. Om het einde van de ruwbouwfase te vieren, plaatsten de arbeiders eind vorige week de traditionele meiboom op de 45 meter hoge en dertien bouwlagen tellende torens Ascot en Windsor. 
Lees meer
3 juni 2021

Bouw Roelevard schiet uit de startblokken

Nu de voorbereidende werken achter de rug zijn, is het zover: Roelevard, het grootste herontwikkelingsproject in jaren in Roeselare, is nu echt gestart. De Roeselaarse burgemeester Kris Declercq en schepen van Stadsontwikkeling Nathalie Muylle gaven gisteren samen met projectontwikkelaars Steenoven en ION het officiële startschot van de werken. 
Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze projecten en nieuwe ontwikkelingen.