Over Steenoven

Steenoven bestaat meer dan dertig jaar. De gedrevenheid, energie en zin voor innovatie stuwen ons team elke dag vooruit terwijl onze reputatie als betrouwbare projectontwikkelaar ons verankerd heeft in de sector. Die solide positie geeft ons de ruimte om meer dan ooit in te zetten op vastgoedprojecten met meerwaarde. 

Activiteiten

Respectvol bouwen aan morgen

Vanuit ons kantoor in Roeselare realiseren we hoofdzakelijk residentieel en commercieel vastgoed in West- en Oost-Vlaanderen, maar we legden ook al de kiem voor toekomstige realisaties in Antwerpen en Brussel. 

Vanaf de prospectie, over de ontwerp- en vergunningsfase tot de uiteindelijke bouw en oplevering werken we steeds volgens de regels van de kunst. Dat betekent: doordacht, met respect voor de bestaande context en met een vernieuwende blik op de toekomst. 

De opstart van nieuwe projecten gebeurt op eigen initiatief op of in opdracht van steden en gemeenten (PPS).

Visie

Projecten met stevig fundament

Steenoven wil op een kwalitatieve en duurzame manier omgaan met beperkte ruimte. Daarom zetten we graag onze schouders onder kernversterkende vastgoedprojecten die ook in de toekomst hun waarde zullen behouden.

Onze ontwikkelingen zijn dan ook gebouwd op een stevig fundament van vier pijlers: een uitstekende ligging, een boeiende mix van functies, tijdloze architectuur en een bewuste focus op leef- en werkkwaliteit. 

Lees verder over onze visie op projectontwikkeling

Team

Projecten voor mensen en met mensen

Wie een thuisgevoel voor een ander creëert, moet zich ook zelf thuis voelen. Dat kan in enkel in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect. Daarom hechten we veel belang aan transparante en eerlijke communicatie en een persoonlijke aanpak en service

Zo bouwen we al bijna 30 jaar aan duurzame relaties met onze stakeholders, van aannemer en architect over investeerder tot klant, én onze medewerkers. Zij vormen dan ook het hart van Steenoven en staan steeds klaar om jou te informeren en te adviseren. 

Maak kennis met ons team of bekijk onze vacatures

 

Wij creëren, ontwikkelen en investeren samen op maat