Westwing Park gives your business wings

Accent Business Park is een verhaal waar reeds 20 jaar aan geschreven werd. Het volgende hoofdstuk in de ontwikkeling van het park onthult een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een nieuwe naam. Zo zijn bedrijven voortaan welkom in Westwing Park. 

“Na jarenlange investeringen in het merk Accent Business Park was een naamswijziging niet evident. Toch bleef de naam tot op vandaag voor verwarring zorgen. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een naam die onze identiteit en die van onze residenten uitdraagt. Een naam die meteen ook onze ambitie onderstreept om de meest toonaangevende kantoorlocatie van West-Vlaanderen te blijven. De nieuwe stijl tilt alles naar een niveau hoger: een upgrade van economy naar businessclass.”, vertelt Joris Claeys van Cennini Holding. 

Join the businessclass in Westwing Tower

Met haar unieke architectuur zal de 57-meter hoge Westwing Tower de skyline van het park en van Roeselare voorgoed veranderen. Het wordt de derde samenwerking op de site tussen Steenoven en Cennini Holding. 

“Met Westwing Tower brengen we de absolute top in kantoorbeleving naar de meest strategische locatie van West-Vlaanderen. Het wordt daarenboven het eerste kantoorgebouw met een BREEAM Excellent-certificaat van de provincie. Met haar unieke karakter, inspirerende professionele omgeving en vlotte bereikbaarheid biedt Westwing Tower bedrijven dan ook een extra troef in de war for talent. De centrale ligging doet de rest.”, vertelt Bart Vanderdonckt, CEO van Steenoven. 

Westwing Tower telt 39 commerciële ruimtes, verdeeld over 13 verdiepingen. De units op het gelijkvloers zijn reeds gereserveerd voor de uitbouw van een nieuwe hub met extra diensten en faciliteiten voor alle residenten op de site. De overige ruimtes worden te koop of te huur aangeboden.

Klaar voor een upgrade naar business? 

Ontdek op 13 februari als eerste hoe de combinatie van duurzaamheid, innovatie en toparchitectuur niet alleen voor uw bedrijf, maar ook voor uw medewerkers en klanten een upgrade naar businessclass kan betekenen.

Inschrijven voor het lanceringsevent kan via http://launch.accentbusinesspark.be