Meerwaarde voor de gemeente

“We kunnen alleen maar toejuichen dat het project van Steenoven gedreven ondernemers naar Zwevegem lokt. We zijn een dynamische gemeente en willen samen met zelfstandigen een kader scheppen voor een toekomstgericht beleid”, stak burgemeester Marc Doutreluingne van wal.

Bart Vanderdonckt, CEO van Steenoven, sloot zich daar bij aan: “Je voelt het bruisend karakter in Zwevegem en net dat is onze biotoop om projecten te realiseren. Dat bewijst zich ook via de bedrijven die zich hier op onze site thuis voelen en waar ze – dankzij de modulaire indeling van het project – flexibel kunnen meegroeien.”

Vitori, het sportmedisch centrum van de gebroeders Vermote en Egwin Ponette

Na het openingswoord van burgemeester Doutreluingne en schepen van lokale economie Eddy Defoor konden de genodigden ook nog een bezoek brengen aan het sportmedisch centrum Vitori van de gebroeders Vermote en Egwin Ponette. Zij zijn de eerste kopers van de tweede fase maar vertoeven momenteel nog in het eerste gebouw, in afwachting van hun definitieve verhuis.

Z Offices, de plek voor groeibedrijven

In een moderne architectuur en met veel lichtinval genieten ondernemers en werknemers van een aangenaam kantoorklimaat, waar dagelijks gewerkt wordt aan de toekomst. De vlotte bereikbaarheid vanaf de E17 en de ruime parkeergelegenheid zijn troeven die in een hedendaagse werkomgeving tellen.

Meer weten over dit project?

Heb je vragen of wens je meer informatie over dit project? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 25 00 36 of mail naar verkoop@steenoven.be