• wonen
 • werken
 • investeren
 • stadsontwikkeling

Boevrie

Brugge

Boevrie, het belangrijkste woonproject in de Brugse binnenstad sinds jaren, ademt de sfeer van de historische Breydelstad en biedt tegelijk alle voordelen van duurzame nieuwbouw. Gezegend met een absolute toplocatie, nabij de groene Vesten en 't Zand, woon je er in alle rust en toch dicht bij het levendige centrum. Sfeervolle groene pleinen en typische Brugse steegjes verbinden de woningen en appartementen en maken van Boevrie een unieke, nieuwe stadswijk.

Status

65% verkocht

Oplevering

Q4 - 2026

Architecten

bildt.architecten
noAarchitecten 

Partners

Baltisse

Aanbod

Het aanbod van Boevrie is bijzonder divers: van 1-slaapkamer appartementen en luxueuze penthouses over ééngezinswoningen met 3 à 5 slaapkamers en een heerlijke stadstuin tot stapelwoningen die grenzen aan de prachtige tuin van de Sint-Godelieveabdij. 

 • 1-slpk appartement vanaf € 358.175 (excl. kosten)
 • 2-slpk appartement vanaf € 398.615 (excl. kosten)
 • 3-slpk appartement vanaf € 537.260 (excl. kosten)
 • Luxueuze patiowoning tot 5-slpk vanaf € 585.000 (excl. kosten)

Download informatiebundel

Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Bespaar tot €45.000 op jouw aankoop! 

Boevrie komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je een woonst in Boevrie, dan betaal je slechts 6% ipv 21% btw op alle facturen tot eind 2024!. Dit komt, voor de woningen, neer op een korting* van maar liefst ca. €20.000 tot €24.000 en voor de appartementen van ca. €15.000 tot €45.000! 

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

* Indicatieve korting en dus geenszins bindend, op basis van geschatte vooruitgang werken.

Waarom kiezen voor Boevrie? 

 • Uiterst duurzaam en energiezuinig

  Boevrie is volledig gasloos. Elke woonst beschikt over een geothermische warmtepomp, die aangesloten wordt op een BEO-veld. Zo halen we via boorgaten tot 150 meter diep in de zomer verkoeling uit de grond, terwijl we in de winter aardwarmte gebruiken om te verwarmen. Een uiterst duurzame energietechniek, waardoor toekomstige bewoners gevoelig kunnen besparen op hun energiefactuur.     

 • Unieke (historische) sfeer 

  Het ontwerp, van de hand van Bildt Architecten en noAarchitecten, is naar beeld en materiaalkeuze een ode aan de historische Brugse binnenstad. Sfeervolle groene pleinen, typische steegjes en kenmerkende voortuintjes verbinden de woningen en appartementen en maken van Boevrie een unieke, nieuwe stadswijk. 

  Download informatiebundel

 • AAA-locatie

  Boevrie is gezegend met een absolute toplocatie en dus makkelijk bereikbaar, nabij de Vesten, ’t Zand, trein- en busstation en fiets- en wandelpaden. Je woont er in alle rust en toch dicht bij het levendige centrum. Onder de autoluwe site van Boevrie voorzien we een parkeercomplex met maar liefst 142 parkeerplaatsen, 43 garageboxen en 210 fietsplaatsen (met fietslift). Je hoeft hier dus nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken. 

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Een nieuwe bruisende stadswijk in de Brugse binnenstad