Aanbod

Het aanbod van Boevrie is bijzonder divers: van 1-slaapkamer appartementen en luxueuze penthouses over ééngezinswoningen met 3 à 5 slaapkamers en een heerlijke stadstuin tot stapelwoningen die grenzen aan de prachtige tuin van de Sint-Godelieveabdij. 

 • 1-slpk appartement vanaf € 337.900 (excl. kosten)
 • 2-slpk appartement vanaf € 370.600 (excl. kosten)
 • 3-slpk appartement vanaf € 506.850 (excl. kosten)
 • 2-slpk stapelwoning vanaf € 380.000 (excl. kosten)
 • 3-slpk woning vanaf € 490.000 (excl. kosten)

Download informatiebundel

Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Waarom kiezen voor Boevrie? 

 • Uiterst duurzaam en energiezuinig

  Boevrie is volledig gasloos. Elke woonst beschikt over een geothermische warmtepomp, die aangesloten wordt op een BEO-veld. Zo halen we via boorgaten tot 150 meter diep in de zomer verkoeling uit de grond, terwijl we in de winter aardwarmte gebruiken om te verwarmen. Een uiterst duurzame energietechniek, waardoor toekomstige bewoners gevoelig kunnen besparen op hun energiefactuur.     

 • Unieke (historische) sfeer 

  Het ontwerp, van de hand van Bildt Architecten en noAarchitecten, is naar beeld en materiaalkeuze een ode aan de historische Brugse binnenstad. Sfeervolle groene pleinen, typische steegjes en kenmerkende voortuintjes verbinden de woningen en appartementen en maken van Boevrie een unieke, nieuwe stadswijk. 

  Download informatiebundel

 • AAA-locatie

  Boevrie is gezegend met een absolute toplocatie en dus makkelijk bereikbaar, nabij de Vesten, ’t Zand, trein- en busstation en fiets- en wandelpaden. Je woont er in alle rust en toch dicht bij het levendige centrum. Onder de autoluwe site van Boevrie voorzien we een parkeercomplex met maar liefst 142 parkeerplaatsen, 43 garageboxen en 210 fietsplaatsen (met fietslift). Je hoeft hier dus nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken. 

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3