Opendeur op 30 en 31 mei

Ontdek het laatste appartement van residentie De Beuk!

Kom tijdens het opendeurweekend het volledig ingerichte modelappartement bezoeken en ontdek het laatste appartement van residentie De Beuk. We verwelkomen je graag van 10u tot 15u. Er wordt echter uitsluitend op afspraak gewerkt. Jouw veiligheid blijft immers onze prioriteit!

Maak snel en eenvoudig een afspraak via verkoop@steenoven.be of bel 0473212905.

Aanbod

Het project werd opgeleverd in het najaar van 2019. Er is momenteel nog 1 instapklaar appartement met 2 slaapkamers te koop voor €289 750 (excl. kosten). 

Benieuwd naar de afwerkingsgraad of indeling van dit appartement? Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan het volledig ingerichte modelappartement (7/7 op afspraak) of download hieronder het grondplan.  

Download grondplan

Troeven

  • Wonen in hartje Deerlijk

    Residentie De Beuk bevindt zich op wandelafstand van alle belangrijke voorzieningen en het openbaar vervoer. Parkeren doe je veilig en gemakkelijk met diverse boven- en ondergrondse parkeermogelijkheden.

  • Licht en ruimte

    De appartementen combineren veel lichtinval en volop leefruimte met een hoogwaardige afwerking. De ruime terrassen geven u tevens een grote, privatieve buitenruimte.

  • Kwalitatieve nieuwbouw

    Met oog op een comfortabele woonbeleving, wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling, bergruimte en privacy.

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 25 00 36 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Line 1

Line 2

Gewenste documenten