Verlaagd btw-tarief! 

De Dreve komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je nu een nieuwbouwappartement of -woning, dan betaal je slechts 6% btw op alle facturen tot eind 2022

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

Aanbod

De beschikbare appartementen van De Dreve hebben een bewoonbare oppervlakte van 70m² tot 94 m²:

 • 1 slaapkamer vanaf €215.000 (excl. kosten);
 • 2 slaapkamers vanaf €277.500 (");
 • 3 slaapkamers - uitverkocht

Er zijn momenteel ook nog twee (casco) handelsruimtes te koop op de benedenverdieping vanaf €299.000 (excl. kosten). 

Download brochure

Troeven

 • Alles dichtbij

  De Dreve ligt pal in het centrum van Veurne. Alle belangrijke voorzieningen liggen dus op wandelafstand en ook het openbaar vervoer, zoals bus en trein, vind je vlakbij. Je fiets parkeer je veilig in de gemeenschappelijke fietsenberging. 

 • Zorgeloos woonplezier

  De appartementen zijn ruim, lichtrijk door de grote glaspartijen en knap afgewerkt met duurzame materialen, zoals aluminium schrijnwerk. Zo leveren we uitnodigende appartementen af die generaties lang garant staan voor zorgeloos woonplezier.

 • Interessant als investering

  Veurne is de enige stad in de Westhoek waar de bevolkingsgroei in alle leeftijdsgroepen positief evolueert. Bovendien schrijven we er een lage werkloosheidsgraad en een hoog jobratio. Combineer dat met het diverse en betaalbare aanbod van De Dreve en een mooi rendement ligt in het verschiet. 

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2