Aanbod 

De appartementen en handelsruimtes van De Dreve zijn volledig uitverkocht! Proficiat en bedankt aan alle kopers voor het vertrouwen! 

Troeven

  • Alles dichtbij

    De Dreve ligt pal in het centrum van Veurne. Alle belangrijke voorzieningen liggen dus op wandelafstand en ook het openbaar vervoer, zoals bus en trein, vind je vlakbij. Je fiets parkeer je veilig in de gemeenschappelijke fietsenberging. 

  • Zorgeloos woonplezier

    De appartementen zijn ruim, lichtrijk door de grote glaspartijen en knap afgewerkt met duurzame materialen, zoals aluminium schrijnwerk. Zo leveren we uitnodigende appartementen af die generaties lang garant staan voor zorgeloos woonplezier.

  • Interessant als investering

    Veurne is de enige stad in de Westhoek waar de bevolkingsgroei in alle leeftijdsgroepen positief evolueert. Bovendien schrijven we er een lage werkloosheidsgraad en een hoog jobratio. Combineer dat met het diverse en betaalbare aanbod van De Dreve en een mooi rendement ligt in het verschiet. 

Meer weten over dit project?

Heb je vragen of wens je meer informatie over dit project? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of mail naar verkoop@steenoven.be