Aanbod

Er zijn momenteel nog 2 appartementen te koop met ruim zongericht terras

 • laatste 1-slaapkamer appartement, te koop voor €153 500 (excl. kosten);
 • laatste 2-slaapkamer appartement, te koop voor €187 500 (excl. kosten). 

Heb je verhuisplannen op korte termijn? Deze appartementen zijn instapklaar en dus helemaal voorbereid om hun nieuwe inwoners te verwelkomen.

Rendement vanaf dag 1

De appartementen bieden ook een buitenkans voor rasechte investeerders. Je geniet er immers van 1 jaar huurgarantie en dus een gegarandeerd rendement vanaf dag 1

Download brochure

Troeven

 • Alles vlakbij

  Als stad aan de Leie biedt Menen groen en ontspanningsmogelijkheden. Menen is ook strategisch gelegen, vlakbij invalswegen die je snel naar Ieper, Kortrijk en Rijsel brengen. Residentie De Paulientjes ligt in het hart van de stad, op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer.
   

 • Hoogwaardige afwerking

  Een tijdloos ontwerp dat lichtrijke leefruimtes creëert: de grote glaspartijen en ruime terrassen met zuidwest oriëntatie halen de zonnestralen naar binnen. Afgewerkt met duurzame materialen en een eigentijdse look is het zorgeloos wonen in De Paulientjes. 
   

 • Modern wooncomfort

  Een zongericht ruim terras, een gerieflijke inrichting en alleen de beste materialen. Met alles is rekening gehouden in residentie De Paulientjes. Je kijkt uit over een groen parkje en parkeert veilig je wagen in de ondergrondse garage. Gemak en comfort staan voorop.
   

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2