• wonen
 • investeren

Dune

Koksijde

In een rustige villawijk in Koksijde, waar vroeger basisschool De Ark stond, verfraaien binnenkort drie nieuwe residenties het straatbeeld. Samen vormen ze Dune: 27 luxueus afgewerkte villa-appartementen in een oase van rust en groen. De zeldzame combo van stad, strand en groen maakt van Dune een uitstekende thuisbasis voor bon vivants die te allen tijde willen genieten van dat heerlijke kustgevoel. 

Aanbod

Dune, naar een ontwerp van PVL Architecten uit Oostduinkerke, onderscheidt zich als een ware vastgoedparel aan de kust. De luxueuze villa-appartementen met 2 of 3 slaapkamers kennen een hoge afwerkingsgraad en zijn gelegen in een residentiële, groene buurt - en dat allemaal op wandelafstand van het strand.

 • Royale, zuidgerichte leefterrassen (gemiddeld 37 m²)
 • Groene, privatieve tuinen voor instant duinengevoel
 • Uniek ruimtegevoel door hoekramen en grote raampartijen
 • Te koop vanaf €465.000 (excl. kosten*)

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Waarom kiezen voor Dune?

 • Royale leefterrassen

  Met brede leefterrassen, van gem. 37m² tot 88m², is er volop plaats om buiten te genieten van de zon en de zilte zeelucht. De meeste appartementen zijn zelfs voorzien van een dubbele terras, perfect voor een ontbijt- of aperohoekje.

 • Oase van groen en rust

  De ruime, private tuinen op het gelijkvloers bieden niet alleen een weelde van groen, maar ook de nodige privacy. De natuurlijke glooiing van het tuinlandschap brengt de duinen als het ware naar je achtertuin.

 • Uniek ruimtegevoel

  Hoekramen en grote raampartijen brengen buiten voelbaar naar binnen. Zo geniet je van overvloedige lichtinval en een ongeëvenaard ruimtegevoel.

Grensverleggend samenwerken

Dune is een unieke samenwerking tussen RAAK Invest, Alheembouw en vzw Patrimonium Onderwijs Decanale Werken Diksmuide-Veurne. 

RAAK Invest zet samen met scholengemeenschappen residentiële ontwikkelingen neer op schoolsites en biedt hen op die manier financiële slagkracht en knowhow om hun infrastructuur te vernieuwen. Het treedt voor Dune op als bouwheer, Steenoven coördineert de bouw en de verkoop van het duurzame woonproject. 

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Je nieuwe thuis wacht op je