• wonen
 • investeren

Groenzicht

Rumbeke

Wonen in Groenzicht, dat is ruimtelijk en stijlvol wonen dicht bij groen én stad. Het populaire project wordt momenteel uitgebreid van drie naar zes stijlvolle residenties. De ingrediënten van het succesrecept zijn dezelfde: een oase van groen en rust, een luxueuze afwerking en een heerlijk ruimtegevoel! 

Opendeurdag - zaterdag 7/10

Bezoek op zaterdag 7 oktober het laatste instapklare appartement van fase 1 in Groenzicht. Dé perfecte gelegenheid om de afwerkingsgraad en de groene parkomgeving zelf te ervaren. 

Wist je trouwens dat er in fase 2 nog 3 appartementen aangekocht kunnen worden aan 6% btw? Perfect voor wie nog op zoek is naar een appartement op maat.

We verwelkomen je graag tussen 10u en 14u op de site. Om van een aangenaam bezoek te kunnen genieten, vragen we wel om op voorhand een afspraak te maken via onderstaande link. Tot binnenkort?

Plan hier jouw bezoek

Afwerken naar eigen smaak? 

Ontdek de voorbeeldplannen van fase 2!

De drie residenties van fase 2 worden in het voorjaar van 2024 opgeleverd. Meer dan de helft van de appartementen is op vandaag al verkocht: 

 • 1 slaapkamer - uitverkocht
 • 2 slaapkamers, te koop vanaf €290.450 (*)
 • 3 slaapkamers - uitverkocht

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Snel en zorgeloos verhuizen? 

Bezoek het laatste instapklare appartement van fase 1!

In de drie opgeleverde residenties hebben we nog een laatste 2-slaapkamer appartement te koop, dit voor €410.000 (*).

Het appartement is volledig instapklaar en onmiddellijk beschikbaar bij akte. 

Download fotopakket

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Wat maakt Groenzicht zo uniek?

 • Uniek ruimtegevoel

  Overvloedig daglicht, hoge plafonds, een weldoordacht plan: een ongeëvenaard ruimtegevoel typeert elk appartement in Groenzicht. De hoekappartementen hebben een grote, zongerichte leefterrassen en glazen gevels die buiten binnenhalen. Zonwerende luifels in het architecturale ontwerp zorgen voor een aangenaam klimaat.

 • Oase van groen en rust

  De gemeenschappelijke parktuin is prachtig aangelegd, met wandelpaden om langs te kuieren en groenpartijen die voor jou in vorm gehouden worden. Genieten van een enorme tuin zonder de last van het onderhoud! Bovendien is het domein volledig afgeschermd, dus zijn veiligheidstilte en privacy verzekerd.

 • Luxueuze afwerking

  De afwerkingsgraad binnen en buiten is hoog, dankzij het gebruik van stijlvolle en duurzame materialen en kundig vakmanschap. Het luxegevoel sijpelt door tot in de kleinste details. En natuurlijk beantwoorden de residenties aan de meest strikte isolatie-, ventilatie,- en energienormen.

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Stijlvol wonen in het groen