Modelappartement

Wens je de hoge afwerkingsgraad van Groenzicht zelf te ervaren? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend bezoek (7 op 7) aan het gloednieuwe modelappartement! 

Maak nu een afspraak

Aanbod

Het vernieuwde aanbod van Groenzicht bestaat uit: 

 • 1-slaapkamer appartementen, te koop vanaf €185.500 (excl. kosten); 
 • 2-slaapkamer appartementen, te koop vanaf €275.450 (excl. kosten);  
 • 3-slaapkamer penthouses, te koop vanaf €443.500 (excl. kosten). 

Sneller verhuizen?

Voor wie sneller wenst te verhuizen, hebben we in de eerste residenties nog een beperkt aanbod 2- en 3-slaapkamerappartementen – sommige zelfs helemaal instapklaar! 

Download voorbeeldplannen

Nieuwe residenties, dezelfde succesformule

 • Oase van groen en rust

  De gemeenschappelijke parktuin is prachtig aangelegd, met wandelpaden om langs te kuieren en groenpartijen die voor jou in vorm gehouden worden. Genieten van een enorme tuin zonder de last van het onderhoud: heerlijk toch? Doordat het domein afgeschermd is, is stilte en privacy bovendien verzekerd.

 • Luxueuze afwerking 

  De afwerkingsgraad binnen en buiten is hoog, dankzij het gebruik van stijlvolle en duurzame materialen en kundig vakmanschap. Het luxegevoel sijpelt door tot in de kleinste details. En natuurlijk beantwoorden de residenties aan de meest strikte isolatie-, ventilatie,- en energienormen.

 • Heerlijk ruimtegevoel 

  Overvloedig daglicht, hoge plafonds, een weldoordacht plan: een ongeëvenaard ruimtegevoel typeert elk appartement in Groenzicht. De hoekappartementen hebben een zongericht leefterras en grote glazen gevels die buiten binnenhalen. Zonwerende luifels in het architecturale ontwerp zorgen voor een aangenaam klimaat.

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2