Verkoopkantoor

Benieuwd naar de luxueuze appartementen van Groenzicht? We ontvangen je graag in ons gloednieuw verkoopkantoor / modelappartement

Nieuwe residenties

De focus van de nieuwe residenties, naar een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau B2Ai, ligt op maximale lichtinval. Elk appartement kent dan ook een hoekligging met een ruim leefterras. Je geniet er bovendien van een panoramisch uitzicht op de prachtige privé parktuin dankzij de grote glasgevels. Het vernieuwde aanbod van Groenzicht bestaat uit: 

 • 1-slaapkamer appartementen, te koop vanaf €185.500 (excl. kosten); 
 • 2-slaapkamer appartementen, te koop vanaf €275.450 (excl. kosten);  
 • 3-slaapkamer penthouses, te koop vanaf €448.500 (excl. kosten). 

Download voorbeeldplannen

Nieuwe residenties, dezelfde succesformule

 • Oase van groen en rust

  De gemeenschappelijke parktuin is prachtig aangelegd, met wandelpaden om langs te kuieren en groenpartijen die voor jou in vorm gehouden worden. Genieten van een enorme tuin zonder de last van het onderhoud: heerlijk toch? Doordat het domein afgeschermd is, is stilte en privacy bovendien verzekerd.

 • Luxueuze afwerking 

  De afwerkingsgraad binnen en buiten is hoog, dankzij het gebruik van stijlvolle en duurzame materialen en kundig vakmanschap. Het luxegevoel sijpelt door tot in de kleinste details. En natuurlijk beantwoorden de residenties aan de meest strikte isolatie-, ventilatie,- en energienormen.

 • Heerlijk ruimtegevoel 

  Overvloedig daglicht, hoge plafonds, een weldoordacht plan: een ongeëvenaard ruimtegevoel typeert elk appartement in Groenzicht. De hoekappartementen hebben een zongericht leefterras en grote glazen gevels die buiten binnenhalen. Zonwerende luifels in het architecturale ontwerp zorgen voor een aangenaam klimaat.

Instapklare appartementen

Sneller verhuizen? We hebben nog enkele 2- en 3-slaapkamerappartementen beschikbaar in de eerste residenties. Deze appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt en sommige zijn zelfs helemaal instapklaar.

Huidig aanbod:

 • 2- slaapkamer appartementen, te koop vanaf €345.000 (excl. kosten);

 • 3-slaapkamer appartementen, te koop vanaf €404.250 (excl. kosten).

Download voorbeeldplannen

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2