Modelappartement

Wens je de hoge afwerkingsgraad van Groenzicht zelf te ervaren? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend bezoek (7 op 7) aan het gloednieuwe modelappartement! 

Maak nu je afspraak

Snel en zorgeloos verhuizen? 

Bezoek de instapklare appartementen van fase 1!

In de drie opgeleverde residenties hebben we nog enkele 2- en 3-slaapkamer appartementen beschikbaar. Deze zijn tot in de puntjes afgewerkt en sommige zijn zelfs volledig instapklaar

 • 2 slaapkamers, te koop vanaf €345.000 (excl. kosten);
 • 3 slaapkamers, te koop vanaf €404.250 (excl. kosten).

Download voorbeeldplannen

Volledig inrichten naar eigen smaak? 

Ontdek de voorbeeldplannen van fase 2!

De werken voor de drie nieuwe residenties worden binnenkort opgestart. Er is nog een ruim aanbod 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen die volledig naar eigen smaak afgewerkt kunnen worden. 

 • 1 slaapkamer, te koop vanaf €185.500 (excl. kosten); 
 • 2 slaapkamers, te koop vanaf €275.450 (excl. kosten);  
 • 3 slaapkamers, te koop vanaf €448.500 (excl. kosten).

Download voorbeeldplannen

Wat maakt Groenzicht zo uniek?

 • Heerlijk ruimtegevoel 

  Overvloedig daglicht, hoge plafonds, een weldoordacht plan: een ongeëvenaard ruimtegevoel typeert elk appartement in Groenzicht. De hoekappartementen hebben een grote, zongerichte leefterrassen en glazen gevels die buiten binnenhalen. Zonwerende luifels in het architecturale ontwerp zorgen voor een aangenaam klimaat.

 • Oase van groen en rust

  De gemeenschappelijke parktuin is prachtig aangelegd, met wandelpaden om langs te kuieren en groenpartijen die voor jou in vorm gehouden worden. Genieten van een enorme tuin zonder de last van het onderhoud! Bovendien is het domein volledig afgeschermd, dus zijn veiligheidstilte en privacy verzekerd.

 • Luxueuze afwerking 

  De afwerkingsgraad binnen en buiten is hoog, dankzij het gebruik van stijlvolle en duurzame materialen en kundig vakmanschap. Het luxegevoel sijpelt door tot in de kleinste details. En natuurlijk beantwoorden de residenties aan de meest strikte isolatie-, ventilatie,- en energienormen.

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2