Aanbod

De drie woongebouwen van Groenzicht bestaan uit: 

 • 1-slaapkamer appartementen, uitverkocht; 
 • 2-slaapkamer appartementen, te koop vanaf €379 000 (excl. kosten);  
 • 3-slaapkamer appartementen, te koop vanaf €389 000 (excl. kosten). 

De bouw van het project verloopt gefaseerd. Zo werd het eerste woongebouw opgeleverd in de zomer van 2019 en zijn de twee overige residenties momenteel in volle opbouw. Benieuwd naar de indeling van de appartementen? 

Download voorbeeldplannen

Troeven

 • Uniek ruimtegevoel 

  De grote glaspartijen bieden een panoramische beleving van de buitenruimte. Grote, zongerichte leefterrassen, verhoogde glazen deuren en hoge plafonds (2m75) versterken het ruimtegevoel. 

 • Zicht op groen privédomein

  Het afgesloten domein is een oase van groen waar je helemaal tot rust kan komen. Dankzij de ondergrondse parking is parkeren een gemak voor iedereen en blijft de tuin vrij om van te genieten.

 • Luxueuze afwerking 

  De appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige en stijlvolle materialen. Tegelijk beantwoorden de residenties aan de striktste normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving. 

Levenslang wonen

Het gerenommeerde architectenbureau B2Ai werkte voor Groenzicht een ontwerp uit dat gebouwd is op de begrippen groene omgeving, architecturaal opvallend én levenslang wonen. Zo werden er bijvoorbeeld overal brede rolstoeltoegankelijke deuren voorzien en is er steeds een minimale overgang tussen binnen- en buitenvloer. Benieuwd naar wat Groenzicht nog meer te bieden heeft? 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2