Verlaagd btw-tarief! 

Kapelleriehof komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je nu een nieuwbouwappartement of -woning, dan betaal je slechts 6% btw op alle facturen tot eind 2023

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

Aanbod

De tijdloze architectuur van Kapelleriehof, met warme accenten in hout, toont onmiddellijk waar wonen in Kapelleriehof voor staat: puur hedendaags wooncomfort. De afwerking met uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen versterkt enkel dat gevoel. Kapelleriehof bestaat uit: 

  • 1-slaapkamer appartementen voor €219.500(*) 
  • 2-slaapkamer appartementen vanaf €274.450(*)
  • 3-slaapkamer woningen vanaf €272.500 (*) 

In een nieuwe, verkeersarme straat worden 18 parkeerplaatsen en een afgesloten fietsenstalling voorzien. 

Download brochure

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

 

Woningen

Met grote glaspartijen op de boven- en benedenverdieping baden de woningen van Kapelleriehof steeds in het licht. Elke woning heeft 3 slaapkamers en beschikt over een ruime tuin van minstens 70 vierkante meter met terras. In de lente- en zomermaanden is het er heerlijk vertoeven dankzij de zuidwestelijke oriëntatie.

Daarnaast zorgen de hoge hagen niet alleen voor een groene touch, maar ze verzekeren je ook van de nodige privacy. Een handig poortje achter in de tuin geeft toegang tot een openbaar fiets- en wandelpad en zorgt voor een extra ontsluiting van je woonst. 

Download brochure

Appartementen

Het appartementsgebouw van Kapelleriehof bestaat uit 1- en 2-slaapkamerappartementen en 2 penthouses. De terrassen zijn ontegensprekelijk een meerwaarde voor jouw appartement. Zuidgericht en weg van het verkeer vormen ze immers de ultieme plek om in alle rust te genieten van een weldadige avondzon. 

Op het gelijkvloers zijn de terrassen omzoomd met een tuintje, elk met een toegangspoortje, terwijl de terrassen van de penthouses tot wel 45 vierkante meter groot zijn. 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3