• wonen
  • investeren

Kapelleriehof

Staden

Kapelleriehof is een kleinschalig nieuwbouwproject vlak bij de markt van Staden. Omgeven door groen en op wandelafstand van alle belangrijke voorzieningen stelt het project modern wooncomfort voorop. 
 

Status

65% verkocht

Oplevering

Begin 2024

Architect

Verfaillie-Boucquet

Aanbod

De tijdloze architectuur van Kapelleriehof, met warme accenten in hout, toont onmiddellijk waar wonen in Kapelleriehof voor staat: puur hedendaags wooncomfort. De afwerking met uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen versterkt enkel dat gevoel. De woningen van Kapelleriehof zijn momenteel voor 65% verkocht, het resterend aanbod bestaat uit: 

  • instapklare (incl. schilderwerken) 3-slaapkamer woningen vanaf €299.500 (*)

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

 

Bespaar tot €33.500 op jouw aankoop! 

Kapelleriehof komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je in 2024 een nieuwbouwwoning in Kapelleriehof, dan betaal je slechts 6% ipv 21% btw op de volledige constructiewaarde. Je bespaart zo maar liefst tot €33.500 op jouw aankoop!

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

Badend in het licht 

Met grote glaspartijen op de boven- en benedenverdieping baden de woningen van Kapelleriehof steeds in het licht. Elke woning heeft 3 slaapkamers en beschikt over een ruime tuin van minstens 70 vierkante meter met terras. In de lente- en zomermaanden is het er heerlijk vertoeven dankzij de zuidwestelijke oriëntatie.

Daarnaast zorgen de hoge hagen niet alleen voor een groene touch, maar ze verzekeren je ook van de nodige privacy. Een handig poortje achter in de tuin geeft toegang tot een openbaar fiets- en wandelpad en zorgt voor een extra ontsluiting van je woonst. 

Duurzaam wonen

In Kapelleriehof ontdek je de eerste BEN-woningen van Staden. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, wat resulteert in een maximale hoeveelheid aan hernieuwbare energie.

Daarnaast wordt door het gebruik van kwalitatieve materialen en performante isolatie het E-peil tot 20 gereduceerd. Zo geniet niet alleen van lage energiefacturen, maar ook van een extra (fiscaal) voordeel. Door het energiezuinige karakter van de woningen hoef je namelijk gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen. 

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Line 1

Line 2

Line 3