• wonen
  • investeren

Kruishove

Kruishoutem

Je wil met een gerust gemoed aan een nieuw leven beginnen? Met de zekerheid van een toekomstbestendige woonst, ontwikkeld door een ervaren bouwteam? Welkom in Kruishove, een residentiële woonbuurt op het kruispunt tussen groen en dorp, tussen onthaasten en ontmoeten, tussen een open oase en een warme cocon.  

Aanbod 

Kruishove omvat vijf residenties waarvan één met assistentiewoningen (fase 1).  De overige gebouwen bestaan uit een-, twee-, drieslaapkamerappartementen. Voor het ontwerp deden we, samen met mede-ontwikkelaar Danilith, een beroep op architectenbureau Bontinck uit Gent. Een sterk team met meer dan 230 jaar ervaring en dat zie je aan het resultaat:

  • Mooie woonoppervlaktes, slaapkamers met voldoende kastruimte 
  • Uiterst duurzaam (geothermie) en energiezuinig (BEN)
  • Prachtige binnentuin als oase van groen en rust
  • Uitstekende ligging op 500 meter van de markt van Kruishoutem 

Download brochure

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Bespaar tot €27.000 op jouw aankoop! 

Kruishove komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je een appartement in Kruishove, dan betaal je slechts 6% ipv 21% btw op alle facturen tot eind 2024. Dit komt neer op een korting* van maar liefst ca. €14.750 tot €27.000! 

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

* Indicatieve korting en dus geenszins bindend, op basis van geschatte vooruitgang werken.

Fase 2 nu in verkoop! 

Het eerste appartementsgebouw (fase 2) dat gerealiseerd wordt - begin 2024 - zal 21 appartementen tellen met één, twee of drie slaapkamers.  Door de glazen balustrades op de zuidgerichte leefterrassen lijkt het alsof je midden in het groen zit, terwijl de grote raampartijen een maximum aan daglicht binnenbrengen. 

  • 1-slaapkamer appartement vanaf €230.000 (excl. kosten*) 
  • 2-slaapkamer appartement vanaf €295.000 (excl. kosten*) 
  • 3-slaapkamer appartement vanaf €420.000 (excl. kosten*)

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Duurzaam wonen met oog op later

In Kruishove zijn de appartementen uitgerust met vernieuwende duurzame energietechnieken. Zo beschikt elk appartement over een geothermische warmtepomp

Hoe het werkt? Je warmtepomp, aangesloten op een collectief BEO-veld, onttrekt op grote diepte in de bodem warmte of koelte. Deze wordt dan via vloerverwarming op een aangename manier doorheen het appartement verspreid. Naast aangenaam warm in de winter, voelt het dankzij de passieve koeling frisser aan in de zomer. 

Door volledig fosielvrij te verwarmen, beperken we de CO2-uitstoot. Bovendien zorgt de hoge isolatiegraad van het gebouw ervoor dat er minder energie nodig is om het appartement op te warmen. Zo blijft je energiefactuur laag. De groendaken en zonnepanelen maken het duurzame plaatje compleet.

Al deze inspanningen zorgen ervoor dat alle appartement een E-peil hebben van 30 of lager. Je woning voldoet dus maximaal aan de Bijna EnergieNeutrale (BEN) norm en is klaar voor de toekomst! 

Download brochure

 

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Geniet. Gerust. Groen.