Verlaagd btw-tarief! 

Rembrandt komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je nu een nieuwbouwappartement of -woning, dan betaal je slechts 6% btw op alle facturen tot eind 2023.

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

Aanbod

De tijdloze architectuur is van de hand van het jonge team van Wielfaert Architecten uit Waregem. De lichte gevelsteen, een betonnen lint en zacht buitenschrijnwerk laten de verschillende gebouwen en prachtige binnentuin samensmelten tot een harmonieus geheel. 

Rembrandt biedt voor elk wat wils, van jonge of oudere koppels over singles tot gezinnen met kinderen. Er wordt op het gelijkvloers ook een handelsruimte voorzien, wat zorgt voor een gezellige dynamiek. 

 • 1-slpk appartement vanaf € 196.500 (excl. kosten)
 • 2-slpk appartement vanaf € 277.500 (excl. kosten)
 • 3-slpk penthouse vanaf € 435.000 (excl. kosten)
 • 3-slpk woning vanaf € 294.250 (excl. kosten)

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Waarom kiezen voor Rembrandt?

 • Wonen in het groen

  Dé blikvanger van Rembrandt is ongetwijfeld de sfeervolle binnentuin van ca. 1000 m². Het wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud met een picknickzone, comfortabel zitmeubilair en een speelzone met houten speeltuigen. Je geniet er elk seizoen van het beste wat de natuur te bieden heeft, zonder zorgen voor het onderhoud! 

 • Lagere energiekosten

  Rembrandt is volledig gasloos en alle appartementen en woningen worden standaard uitgerust met de modernste technieken, zoals een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, hoogrendementsglas en balansventilatie. Je woont er bijna-energieneutraal en bespaart dus flink op jouw energiefactuur! 

 • Optimale ligging

  Rembrandt blinkt uit op vlak van ligging en bereikbaarheid. Zo ligt de dorpskern van Vichte op nauwelijks 200 meter wandelen. Je vindt er alles wat je nodig hebt op één plaats. Dankzij belangrijke snelwegen dichtbij en goede verbindingen met het openbaar vervoer sta je in geen tijd in Kortrijk, Waregem, Roeselare en Gent. 

Appartementen 

Rembrandt telt zeventien appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over drie gebouwen. Quasi alle appartementen bieden een prachtig uitzicht op de gezellige groene binnentuin. Royale terrassen, ideaal geörienteerd naar het zuiden, vormen het perfecte decor voor een zomerse cocktail of winterbarbecue in goed gezelschap. 

De binnenafwerking is hoogstaand, de woonbeleving ongeëvenaard. Het ruimtegevoel wordt in de penthouse appartementen extra versterkt. Het zijn doorzonappartementen met grote terrassen aan beide zijden van het gebouw

Download brochure

Woningen

De zes comfortabele woningen van Rembrandt beschikken over drie ruime slaapkamers en zijn uitermate geschikt voor jonge gezinnen. De volwaardige eerste verdieping met plat dak garandeert een optimaal ruimtegebruik

De woningen beschikken elk over een zuidgerichte tuin, ideaal om na een drukke dag weg te dromen met een aperitiefje in de heerlijke avondzon. De tuin wordt bovendien volledig aangelegd met terras, gazon en hagen. 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3