• wonen
 • werken
 • investeren

Rembrandt

Anzegem

De appartementen en woningen van Rembrandt worden opgetrokken op de voormalige site van Salons Rembrandt in Vichte, als feestzaal jarenlang een begrip in de regio. Het nieuwbouwproject heeft alles in huis om maximaal van het leven te genieten! Je woont er uiterst energiezuinig, in het groen en dicht bij dorpskern én stad
 

Status

75% verkocht

Oplevering

Q4 - 2024 

Architect

Wielfaert Architecten

Huidig aanbod

De tijdloze architectuur is van de hand van het jonge team van Wielfaert Architecten uit Waregem. De lichte gevelsteen, een betonnen lint en zacht buitenschrijnwerk laten de verschillende gebouwen en prachtige binnentuin samensmelten tot een harmonieus geheel. 

Rembrandt biedt voor elk wat wils, van jonge of oudere koppels over singles tot gezinnen met kinderen. Er wordt op het gelijkvloers ook een handelsruimte voorzien, wat zorgt voor een gezellige dynamiek. 

 • 1-slpk appartement vanaf € 196.500 (excl. kosten)
 • 2-slpk appartement vanaf € 282.250 (")
 • 2-slpk penthouse vanaf € 329.500 (") 
 • laatste 3-slpk penthouse voor € 435.000 (excl. kosten)
 • Handelsruimte vanaf € 189.250 (excl. kosten)

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Bespaar tot €50.550 op jouw aankoop! 

Rembrandt komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Je betaalt dus mogelijks (mits voorwaardenslechts 6% ipv 21% btw op alle facturen tot eind 2024. Dit komt voor de appartementen neer op een korting (indicatief, niet bindend) van ca. €22.850 tot €50.550! 

Slechts 6% ... het is NU 't moment!

Wil je profiteren van deze unieke gunstmaatregel, dan moet je ervoor zorgen dat jouw akte vóór 31 december 2024 wordt verleden. Opgelet, het proces van compromis tot akte kan tot 4 maanden duren. Wil je dus helemaal zeker zijn, dan teken je jouw compromis best voor 1 september 2024! Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie! 

Waarom kiezen voor Rembrandt?

 • Wonen in het groen

  Dé blikvanger van Rembrandt is ongetwijfeld de sfeervolle binnentuin van ca. 1000 m². Het wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud met een picknickzone, comfortabel zitmeubilair en een speelzone met houten speeltuigen. Je geniet er elk seizoen van het beste wat de natuur te bieden heeft, zonder zorgen voor het onderhoud! 

 • Lagere energiekosten

  Rembrandt is volledig gasloos en alle appartementen en woningen worden standaard uitgerust met de modernste technieken, zoals een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, hoogrendementsglas en balansventilatie. Je woont er bijna-energieneutraal en bespaart dus flink op jouw energiefactuur! 

 • Optimale ligging

  Rembrandt blinkt uit op vlak van ligging en bereikbaarheid. Zo ligt de dorpskern van Vichte op nauwelijks 200 meter wandelen. Je vindt er alles wat je nodig hebt op één plaats. Dankzij belangrijke snelwegen dichtbij en goede verbindingen met het openbaar vervoer sta je in geen tijd in Kortrijk, Waregem, Roeselare en Gent. 

Appartementen 

Rembrandt telt zeventien appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over drie gebouwen. Quasi alle appartementen bieden een prachtig uitzicht op de gezellige groene binnentuin. Royale terrassen, ideaal geörienteerd naar het zuiden, vormen het perfecte decor voor een zomerse cocktail of winterbarbecue in goed gezelschap. 

De binnenafwerking is hoogstaand, de woonbeleving ongeëvenaard. Het ruimtegevoel wordt in de penthouse appartementen extra versterkt. Het zijn doorzonappartementen met grote terrassen aan beide zijden van het gebouw

Download brochure

Handelsruimtes

De 2 handelsruimtes van Rembrandt vormen met hun centrale ligging en vlotte bereikbaarheid een unieke kans voor lokale ondernemers. De grote raampartijen en de doorgang naar de binnentuin zorgt voor maximale lichtinval, terwijl de ligging aan de Oudenaardsestraat een mooie visibiliteit garandeert.

 • Casco ruimtes van 75 m² en 116 m², naar eigen smaak af te werken
 • Ruime parkeermogelijkheid voor de deur
 • Uitermate geschikt voor vrije beroepen en dienstverlenende bedrijven

Download voorbeeldplan

Woningen

Uitverkocht

De zes comfortabele woningen van Rembrandt beschikken over drie ruime slaapkamers en zijn uitermate geschikt voor jonge gezinnen. De volwaardige eerste verdieping met plat dak garandeert een optimaal ruimtegebruik

De woningen beschikken elk over een zuidgerichte tuin, ideaal om na een drukke dag weg te dromen met een aperitiefje in de heerlijke avondzon. De tuin wordt bovendien volledig aangelegd met terras, gazon en hagen. 

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Geniet maximaal van het leven