• wonen
  • investeren
  • stadsontwikkeling

Tonkin

Oudenaarde

Maak kennis met Tonkin: een nieuwe buurt met 21 instapklare eengezinswoningen op wandelafstand van het centrum van Oudenaarde en natuurgebied 't Spei in de achtertuin. Met Tonkin gaan we voor duurzaam en uiterst energiezuinig wonen. Geen holle slogan, want deze energieneutrale woningen verbruiken op jaarbasis evenveel energie als ze zelf opwekken. Goed voor het klimaat én je budget!

Status

Fase 1 - 60% verkocht

Oplevering

Fase 1 - zomer 2025

Architecten

WE-S Architecten

Partners

Stad Oudenaarde

Aanbod

Tonkin staat voor modern wonen in een groene buurt, naar een ontwerp van WE-S Architecten. De drie types woningen, met een bruto oppervlakte van 130 m² tot 180 m², hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, niet in het minst doordat de gronden aan interessante prijzen worden aangeboden door ons partnership met de stad. Aan alles is gedacht om jou maximaal wooncomfort te bezorgen:

  • Perfecte zuid/west oriëntatie
  • Volledig afgewerkte tuin (terras, gras en hagen)
  • ‍Tuinkast en fietsenberging voor extra opbergruimte
  • Kruiwagenpad voor rechtstreekse toegang tot de tuin

De prijzen voor een 3-slaapkamer woning met parkeerplaats starten vanaf €334.500 (excl. kosten*). 

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Energieneutraal en duurzaam wonen

In Tonkin staat duurzaamheid voorop. Het wordt, na Vivehof in Waregem, dan ook onze tweede energieneutrale buurt. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, wat resulteert in een maximale hoeveelheid aan hernieuwbare energie.

Daarnaast wordt door het gebruik van kwalitatieve materialen en performante isolatie het E-peil tot 0 gereduceerd. Het resultaat: volledig energieneutrale woningen (E0), die op jaarbasis evenveel energie verbruiken als ze zelf opwekken. Goed voor het klimaat én jouw portemonnee! Je geniet trouwens nog van een extra (fiscaal) voordeel, want door het energiezuinige karakter van de woningen hoef je gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen.

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Jouw nieuwe thuis of opbrengsteigendom in het hart van de Vlaamse Ardennen?