• wonen
  • stadsontwikkeling

Vivehof

Waregem

Vlak bij de gezellige dorpskern van Sint-Eloois-Vijve liggen de energieneutrale woningen van Vivehof, die uitgeven op een rustige leefstraat of een centrale groenzone. Dit is de meest energiezuinige buurt van Waregem en ongetwijfeld een voorbeeld voor de woonwijk van morgen.
 

Status

85% verkocht 

Oplevering

Instapklaar 

partner

Eribo

Zorgeloos en snel verhuizen

De energieneutrale woningen van Vivehof, naar een ontwerp van Wielfaert Architecten, hebben minstens 3 slaapkamers. Een aantal woningen hebben immers een extra (casco) verdieping die je nog volledig naar wens kan inrichten. Ze werden volledig afgewerkt en zijn onmiddellijk beschikbaar bij akte, enkel een likje verf ontbreekt nog om van jouw nieuwe huis een echte thuis te maken! 

  • Gesloten woning vanaf € 328.000
  • Gesloten woning met extra verdieping vanaf € 339.000 
  • Halfopen woning vanaf € 338.500

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Vijf sterren voor duurzaamheid

Vivehof is de eerste energieneutrale buurt van Waregem. Elke woning is dan ook uitgerust met de modernste technieken, zoals zonnepanelen, vierseizoensbeglazing, warmtepomp, ... 

Het resultaat? Elke woning heeft er een waarde E0 (energiepeil nul). De norm voor een zuinige nieuwbouwwoning in Vlaanderen ligt momenteel op E30, dus dat wil al wat zeggen. 

Dergelijke energieneutrale woningen zijn goed voor de planeet én voor jouw portemonnee. Je bespaart gevoelig op jouw energiefactuur én je hoeft gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen, wat al snel neerkomt op een totale besparing van €2.500!

 

Download voorbeeldplannen

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Ontdek de groene buurt van morgen