• wonen
  • stadsontwikkeling

Vivehof

Waregem

Vlak bij de gezellige dorpskern van Sint-Eloois-Vijve realiseren Steenoven en Eribo 34 energieneutrale woningen die uitgeven op een rustige leefstraat of een centrale groenzone. Vivehof wordt de meest energiezuinige buurt van Waregem en ongetwijfeld een voorbeeld voor de woonwijk van morgen. 

Ontdek het aanbod
 

Opendeurdag modelwoning zaterdag 9 maart

Op zaterdag 9 maart openen we opnieuw de deuren van onze energieneutrale modelwoning in Sint-Eloois-Vijve. De perfecte gelegenheid om de afwerkingsgraad en de duurzame technieken van Vivehof zelf te ontdekken.

Wist je dat we - naast deze modelwoning - momenteel nog 3 andere instapklare woningen te koop hebben? Deze zijn onmiddellijk beschikbaar bij akte en kunnen op de opendeurdag ook worden bezocht.

We verwelkomen je graag tussen 10u en 16u op de site. Om van een aangenaam bezoek te kunnen genieten, vragen we wel om op voorhand een afspraak te maken via onderstaande link. Tot binnenkort?

Plan hier je bezoek op 09/03

Aanbod

De woningen van Vivehof, naar een ontwerp van het Waregemse Wielfaert Architecten, worden volledig afgewerkt en hebben minstens 3 slaapkamers. Van de 34 woningen hebben er 12 immers een extra (casco) verdieping die je nog volledig naar wens kan inrichten.

Elke woning heeft een eigen carport en bijhorende fietsenberging, maar dan wel aan de rand van de site, zodat kinderen zonder zorgen buiten kunnen spelen.

Door verstandige keuzes in materiaal en een extra inspanning van de stad kan je in Vivehof een woning aankopen aan de scherpste prijs-kwaliteit. Je wordt er eigenaar van een 3-slaapkamer woning vanaf €334.765 (*) inclusief carport en fietsenberging.

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

status

fase 1: 80% verkocht
fase 2: 10% verkocht

oplevering

fase 1: instapklaar
fase 2: Q2-2024

partner

Eribo

Fase 2 nu in verkoop!

Na de succesvolle voorverkoop van fase 1 - 80% van de woningen is al verkocht - werd ook de verkoop van fase 2 opgestart:

  • 10 woningen die uitgeven op het centrale park

  • Met 3 ruime slaapkamers

  • Een grote, zongerichte tuin tot wel 410 m²

  • En een carport en handige fietsenberging vlak voor de deur

Download voorbeeldplannen

Vijf sterren voor duurzaamheid

Vivehof wordt de eerste energieneutrale buurt van Waregem. Op vlak van energiezuinig bouwen en wonen is het een voorbeeld - misschien zelfs de standaard voor de woonbuurt van morgen. Elke woning is dan ook uitgerust met de modernste technieken, zoals zonnepanelen, vierseizoensbeglazing, warmtepomp, ... 

Het resultaat? Elke woning heeft er een waarde E0 (energiepeil nul). De norm voor een zuinige nieuwbouwwoning in Vlaanderen ligt momenteel op E30, dus dat wil al wat zeggen. 

Dergelijke energieneutrale woningen zijn goed voor de planeet én voor jouw portemonnee. Je bespaart immers op jouw energiefacturen én krijgt er gedurende vijf jaar nog een fikse belastingkorting bovenop! 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Ontdek de groene buurt van morgen