Unieke kans: Koop nu de grond 41% goedkoper aan

Dankzij de samenwerking met Wagso kan je in Vivehof de de grond 41% goedkoper aankopen in vergelijking met gelijkaardige projecten in Waregem.

Neem contact op met onze adviseur voor meer informatie

Aanbod

De woningen van Vivehof, naar een ontwerp van het Waregemse Wielfaert Architecten, worden volledig afgewerkt en hebben minstens 3 slaapkamers. Van de 34 woningen hebben er 12 immers een extra (casco) verdieping die je nog volledig naar wens kan inrichten.

Elke woning heeft een eigen carport en bijhorende fietsenberging, maar dan wel aan de rand van de site, zodat kinderen zonder zorgen buiten kunnen spelen.

Door verstandige keuzes in materiaal en een extra inspanning van de stad kan je in Vivehof een woning aankopen aan de scherpste prijs-kwaliteit. Je wordt er al eigenaar van een 3-slaapkamer woning vanaf €261.300 (excl. kosten) inclusief carport en fietsenberging.

Download voorbeeldplannen

Vijf sterren voor duurzaamheid

Vivehof wordt de eerste energieneutrale buurt van Waregem. Op vlak van energiezuinig bouwen en wonen is het een voorbeeld - misschien zelfs de standaard voor de woonbuurt van morgen. Elke woning is dan ook uitgerust met de modernste technieken, zoals zonnepanelen, vierseizoensbeglazing, warmtepomp, ... 

Het resultaat? Elke woning heeft er een waarde E0 (energiepeil nul). De norm voor een zuinige nieuwbouwwoning in Vlaanderen ligt momenteel op E30, dus dat wil al wat zeggen. 

Dergelijke energieneutrale woningen zijn goed voor de planeet én voor jouw portemonnee. Je bespaart immers op jouw energiefacturen én krijgt er gedurende vijf jaar nog een fikse belastingkorting bovenop! 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2