• wonen
 • werken
 • investeren

Vonk

Ieper

Vonk ligt op een toplocatie in Ieper, met alle belangrijke winkels en voorzieningen om de hoek en de iconische Menenpoort en het stadscentrum op wandelafstand. De appartementen zijn aantrekkelijk geprijsd en staan garant voor een ongeëvenaarde prijs-kwaliteit. Dit is een unieke kans om een betaalbaar nieuwbouw appartement aan te kopen, als eigen bewoning of als duurzame investering. 

Status

75% verkocht

Zonnebeekseweg (Den Haard)

Oplevering Q3 - 2024

Meenseweg (De Stove)

Oplevering Q1 - 2025 

Architecten

WE-S Architecten

Appartementen

Vonk bestaat uit 26 appartementen verdeeld over twee gebouwen: De Stove aan de Meenseweg en Den Haard aan de Zonnebeekseweg. Licht en ruimte staan er centraal, naar een ontwerp van het Gentse architectenbureau WE-S. Het binnenplein met carports doet dienst als een groene parkeerhaven waar je wagen beschermd staat tegen weer en wind. 

Ontdek het huidige aanbod:

 • 1 slaapkamer, te koop van €219.500 tot €229.500 (*)
 • 2 slaapkamers, te koop van €272.500 tot €289.500 (*)
 • 3 slaapkamer penthouses - uitverkocht

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Bespaar tot €37.000 op jouw aankoop! 

Vonk komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je een appartement in Vonk, dan betaal je slechts 6% ipv 21% btw op alle facturen tot eind 2024. Dit komt neer op een korting* van maar liefst ca. €28.000 tot €37.000! 

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

* Indicatieve korting en dus geenszins bindend, op basis van geschatte vooruitgang werken. 

Waarom kiezen voor Vonk?

 • Betaalbare nieuwbouw

  Het aantrekkelijke prijskaartje is één van de grootste troeven van Vonk. Alle appartementen worden kwalitatief afgewerkt en voldoen aan de nieuwste energienormen. Vonk staat dan ook garant voor een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding!

 • Dicht bij alles, alles dichtbij

  Vonk ligt op wandelafstand van de iconische Menenpoort en biedt het beste van twee werelden: de belangrijkste winkels en voorzieningen liggen letterlijk om de hoek én je kan te voet naar het hart van de stad. Het project is dan ook gezegend met een toplocatie. Bovendien ben je met de wagen meteen onderweg, zonder in verkeer vast te zitten! 

 • Slimme investering

  Het aanbod is perfect afgestemd op de Ieperse noden. Aangezien 70% van de huishoudens bestaat uit 1 of 2 personen, bestaat Vonk grotendeels uit 1- en 2-slpk appartementen. Bovendien huurt 1 op 3 gezinnen in Ieper vandaag een woonst. Er is dus duidelijk vraag naar hedendaagse appartementen, wat Vonk extra interessant maakt als opbrengsteigendom!

Kantoorruimtes 

De twee kantoorruimtes (155 m² en 235 m²) op de benedenverdieping aan de Meenseweg zijn uitermate geschikt voor vrije beroepen of bedrijven uit de dienstverlenende sector

Ze kosten respectievelijk 281.684 en 373.773 euro (excl. kosten) en worden casco opgeleverd. Je kan ze dus nog volledig naar eigen smaak inrichten. Voor bezoekers en medewerkers kunnen er nog parkeerplaatsen aangekocht worden op het binnenplein. 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Een warme plek aan een aantrekkelijke prijs