Aanbod

De appartementen van Zephyr, naar een ontwerp van het Kortrijkse Bureau W Architects, hebben elk een privéterras en zijn verdeeld over 7 verdiepingen. Dankzij grote ramen en goed geplaatste patio's krijgt elke woonst een maximum aan daglicht. Ongeveer de helft van de appartementen profiteert van een lateraal zeezicht!

Het huidig aanbod van Zephyr bestaat nog uit: 

  • 1-slaapkamer appartementen vanaf €207.500 (excl. kosten) 
  • 2-slaapkamer appartementen vanaf €314.500(excl. kosten)
  • 2-slaapkamer penthouses vanaf €485.000 (excl. kosten)

Er is een gedeelde fietsenberging, extra bergruimte in de kelder voor elke woonunit - ideaal om strandspullen in te bewaren - en een ondergrondse parkeergarage toegankelijk met een autolift. Zo geniet je steeds van een zorgeloos verblijf aan zee! 

Download voorbeeldplannen

Op een boogscheut van alle hotspots

Zephyr ligt in het hart van de historische binnenstad van Oostende en toch vlak bij het strand. Ontspanning, cultuur en natuur gaan op deze plek dan ook hand in hand, waardoor hier elk seizoen wel iets te beleven valt. 

Het beeldenpark Rock Strangers, de Visserskaai en Vistrap waar je elke dag verse vis kunt kopen, bekende winkelstraten als de Kapellestraat en de Adolf Buylstraat: allemaal liggen ze op wandelafstand. In de Oostendse binnenstad liggen bovendien de leukste restaurants en culturele hotspots. Een bushalte vind je op 150 meter van je woonst en tram én trein liggen op nauwelijks tien minuten wandelen. 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2