• wonen
  • investeren

Zephyr

Oostende

In Zephyr geniet je van de stad, vlak bij het strand. Het nieuwbouwproject ligt in het hart van de historische binnenstad van Oostende en is tegelijk slechts twee minuten wandelen verwijderd van de zeedijk. De appartementen van Zephyr liggen dus op een toplocatie en zijn bovendien erg aantrekkelijk geprijsd. Extra interessant voor tweedeverblijvers en investeerders! 

Status

95% verkocht

Oplevering

Eind Q2 - 2025

Architecten

Bureau W Architects

Aanbod

De appartementen van Zephyr, naar een ontwerp van het Kortrijkse Bureau W Architects, hebben elk een privéterras en zijn verdeeld over 7 verdiepingen. Dankzij grote ramen en goed geplaatste patio's krijgt elke woonst een maximum aan daglicht. Ongeveer de helft van de appartementen profiteert van een lateraal zeezicht!

Het huidig aanbod van Zephyr bestaat nog uit: 

  • laatste 1-slaapkamer appartement voor €284.850 (*)
  • laatste 2-slaapkamer penthouse voor €579.500 (*)

Er is een gedeelde fietsenberging, extra bergruimte in de kelder voor elke woonunit - ideaal om strandspullen in te bewaren - en een ondergrondse parkeergarage toegankelijk met een autolift. Zo geniet je steeds van een zorgeloos verblijf aan zee! 

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs zonder kosten. Wens je toch een idee van de all-in prijs, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Bespaar tot €48.875 op jouw aankoop! 

Zephyr komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Koop je een appartement in Zephyr, dan betaal je slechts 6% ipv 21% btw op alle facturen tot eind 2024. Dit komt neer op een korting* van maar liefst ca. €23.500 tot €48.875! 

Lees verder voor meer informatie en voorwaarden

* Indicatieve korting en dus geenszins bindend, op basis van geschatte vooruitgang werken.

Op een boogscheut van alle hotspots

Zephyr ligt in het hart van de historische binnenstad van Oostende en toch vlak bij het strand. Ontspanning, cultuur en natuur gaan op deze plek dan ook hand in hand, waardoor hier elk seizoen wel iets te beleven valt. 

Het beeldenpark Rock Strangers, de Visserskaai en Vistrap waar je elke dag verse vis kunt kopen, bekende winkelstraten als de Kapellestraat en de Adolf Buylstraat: allemaal liggen ze op wandelafstand. In de Oostendse binnenstad liggen bovendien de leukste restaurants en culturele hotspots. Een bushalte vind je op 150 meter van je woonst en tram én trein liggen op nauwelijks tien minuten wandelen. 

Download brochure

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Geniet van de stad, vlak bij het strand