• wonen
  • werken
  • investeren

Zuid58

Maldegem

Oud ontmoet nieuw. Vlak tegenover het historisch stoomstation van Maldegem vind je nieuwbouwproject Zuid58, bestaande uit eigentijdse appartementen en multifuctionele handelsruimtes. Wonen én ondernemen op een unieke plek. Zuid58 is volledig uitverkocht.  

Aanbod

De architectuur van Zuid58, naar een ontwerp van het Aalterse architectenbureau Berkein, is hedendaags en tijdloos. Grote glaspartijen, strakke lijnen en zachte kleurtinten weerspiegelen langs buiten het comfort dat je binnenin ervaart.

Bewoners parkeren hun wagen ondergronds. Veilig, eenvoudig en beschermd tegen weer en wind. Voor fietsen is voldoende plaats in de afgesloten fietsenberging. Medewerkers en bezoekers van de handelsruimtes vinden dan weer vlot een plaatsje op het groene binnenplein.

 

Appartementen

De lichtrijke appartementen van Zuid58 zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, van de gezellige eet- en zitruimte en keuken met eiland tot de slaapkamers. De terrassen, perfect georiënteerd naar het zuiden, vormen een onmiskenbare troef voor jouw nieuwe woonst. 

Je hebt er een fantastisch open zicht op de omgeving, zonder inkijk van aanpalende bewoning of overburen, dankzij de blijvende aanwezigheid van het geklasseerde stoomstation. Je geniet er dus steeds van maximale privacy

De appartementen van Zuid58 zijn uitverkocht! 

Handelsruimtes

Met een exclusieve ligging als deze maakt elke zaak een statement. Je handelspand in de historische stationsomgeving vinden de inwoners van Maldegem en ver daarbuiten immers blindelings. Je zaak is bovendien vlot bereikbaar via de N9 en klanten vinden steeds eenvoudig een parkeerplaats op het groene binnenplein. Win-win-win!

De handelsruimtes van 125 tot 168 m² worden casco opgeleverd, zodat je ze volledig naar eigen smaak kan inrichten. Grote glaspartijen versterken het ruimtegevoel en zorgen voor maximale visibiliteit.

De handelsruimtes van Zuid58 zijn uitverkocht! 

Meer weten over dit project?

Heb je vragen of wens je meer informatie over dit project? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of mail naar verkoop@steenoven.be