• werken
 • investeren

Waterfront - Kantoren

Waterfront

Het prestigieus totaalproject Waterfront biedt 3250 m² kantoor- en winkelruimtes, verdeeld over tien units. Alle ruimtes werden in een mum van tijd uitverkocht. 

Troeven

 • Maximale visibiliteit

  Op deze nieuwe levendige site is maximale visibiliteit gegarandeerd. Uw kantoor of merk wordt gezien door iedereen die de stad binnenkomt of verlaat, door beursbezoekers én zelfs voetbalsupporters.

 • Optimale toegankelijkheid

  De nabijheid van het openbaar vervoer en de snelweg in combinatie met de ruime ondergrondse parkeergarage zorgen voor een optimale mobiliteit en toegankelijkheid. 

   

 • Flexibele indeling

  Het stijlvolle kantoorgebouw, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau B2Ai, heeft 3 gelijkwaardige gevels. Daarbovenop kunnen de ruimtes binnenin flexibel ingedeeld worden volgens jouw wensen.

Totaalproject Waterfront

De kantoren van Waterfront maken deel uit van een prestigieus totaalproject, waar wonen, werken, verblijven en recreatie samenkomen. Het is hét speerpunt in het vernieuwingsbeleid van de stad.

Concreet komen er naast het retail- en kantoorgebouw ook twee woontorens, een hotel én een apart parkeergebouw. Zo ontstaat er een levendige stedelijke publieke ruimte met een grote variëteit aan functies: retail, kantoren, horeca, vergaderruimtes, sportfaciliteiten, enz....
 

Meer weten over dit project?

Heb je vragen of wens je meer informatie over dit project? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of mail naar verkoop@steenoven.be