Aanbod

Ascot en Windsor spreken een breed publiek aan met 1- tot 4-slaapkamerappartementen van 70 m² tot maar liefst 260 m². Elk appartement heeft sowieso een ruim terras, vaak met een panoramisch vergezicht. Absolute blikvangers zijn de unieke penthouses met zwembad.

Bemachtig jij het allerlaatste appartement?

  • 2 slaapkamers, te koop voor €435.0000 (*)

Download voorbeeldplannen

* Aankoopprijs is incl. schilderwerken, verlichting en raamdecoratie. Wens je een idee te krijgen van de all-in prijs incl. kosten, dan verwijzen we graag naar dit rekenvoorbeeld.

Voordelige energieopwekking

Samen met onze partners ION en Alheembouw trekken we volop de kaart van ecologisch, kwalitatief en duurzaam wonen. Zo zullen alle appartementen voorzien worden van warm water, verwarming én koeling uit een centrale stookplaats.

Deze wordt uitgerust met de meest efficiënte technieken, waaronder een warmtepomp met grondboringen, een warmtekrachtkoppeling en zonnepanelen. Het resultaat is een uiterst efficiënte energieopwekking, voordelig voor eigenaars én bewoners. Benieuwd naar wat Waterfront nog meer te bieden heeft? 

Download brochure

Ligging

Op een boogscheut van het stadscentrum, aan de stadionvijvers, bevindt Waterfront zich op een toplocatie. Talloze recreatiemogelijkheden en handelszaken, van kledingwinkels tot restaurants en bars, zijn binnen handbereik.

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 25 00 36 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2

Line 3

Totaalproject Waterfront

Ascot & Windsor maken deel uit van een prestigieus totaalproject, waar wonen, werken, verblijven en recreatie samenkomen. Het is hét speerpunt in het vernieuwingsbeleid van de stad.

Concreet komen er naast de twee woontorens ook een hotel, een retail- en kantoorgebouw én een apart parkeergebouw. Zo ontstaat er een levendige stedelijke publieke ruimte met een grote variëteit aan functies: retail, kantoren, horeca, vergaderruimtes, sportfaciliteiten, enz....