Advies en tips

Wie op zoek is naar een nieuwe woonst of een interessante vastgoedinvestering wordt vaak overstelpt door informatie. Met deze pagina willen we dan ook een helder antwoord formuleren op enkele veelgestelde vragen en helpen we jou alvast op weg met praktisch advies en handige tips. Heb je nog een vraag voor ons? Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs! 

Zo overtuig je kopers tijdens een huisbezoek

Eerlijk is eerlijk: kopers overtuigen begint eigenlijk al voor het huisbezoek. Want met mooie, lichte en ruime foto’s maak je een blijvende eerste indruk. Het zijn die foto’s die hen overtuigen om langs te komen. Onze tips om kopers te overtuigen? Die zijn eigenlijk hetzelfde voor de foto’s als voor huisbezoeken. Mooie foto’s trekken hun aandacht. En wat je hen toont tijdens hun bezoek, geeft de doorslag voor een degelijk bod.

Je woning verkopen: zonder of mét makelaar?

Je woning zelf verkopen, zonder makelaar, is dat een goed idee? Het is een logische vraag voor verkopers, want de verkoop uitbesteden maakt het proces veel makkelijker. Maar je bent niet verplicht om met een makelaar te werken. Je kunt de hele verkoop zelf doen, van A tot Z. Elke aanpak heeft zijn voor- en nadelen. En die zetten we graag voor jou op een rij.